Szellő Tanya - Domonyvölgy

Csapatépítő tréning

Domonyvölgy ideális csapatépítő tréningek, céges rendezvények lebonyolítására.

Programtervének megvalósításában, a lehetőségeinknek megfelelően segítséget nyújtunk. Ha szeretné megismerni a Szellő Tanyát, hívjon bennünket! Itt megtalálja elérhetőségeinket.
 Csapatépítő tréning, csapatépítés Domonyvölgy. Szellő Tanya.Egy vállalkozás számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége. A hatékonyság sokat javulhat ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve tevékenykednek a cég sikerének érdekében.

Mi a csapatépítés, a csapatépítő tréning célja?

Csapatépítés: a csapatmunka megszilárdítása.

Csapatépítő tréning: a csapatépítő tréning lényege az egyének csapatjátékossá való átképzése, ami a mindennapi gyakorlatoktól eltérő, szokatlan, újszerű feladatok segítségével, egy szakképzett tréner vezetésével történik. A csapatépítő tréning a résztvevők közötti jobb kommunikációt, hatékonyabb együttműködést valósítja meg.

A csapatépítő tréning, vagy csapatépítő program célja a munkahelyi közösség együttműködésének, kommunikációjának javítása.

A csapatépítő csoport munka azokat a tulajdonságokat fejleszti, amelyek elengedhetetlenek a sikeres üzleti vállalkozásához és a kiegyensúlyozott életviteléhez.

Mire jó egy csapatépítő tréning?

  • Közösség alakítására.
  • Vállalati értékek tudatosítása.
  • Problémák megoldási hatékonyságának növelésére.
  • Egységes cég-kép.
  • Munkafegyelem javítása a munkahelyen.

Mi történik a csapatépítő tréning folyamán?

A tréningen a résztvevőknek különböző gyakorlatokat kell megoldaniuk, mesterségesen generált stressz helyzetekben.
A nehézséget legtöbb esetben az egyének komfortzónájának átlépése jelenti. Minden egyes feladat elvégzése után a trénerek segítségével történik a tapasztalatok feldolgozása, átültetése a mindennapi munkahelyi élet területeire.
 


 

Csapatépítés, csapatépítő tréningekkel kapcsolatos cikkek:

Csapatépítő tréning: áldás vagy átok?
Megosztja a dolgozókat a céges csapatépítő tréningek haszna. Míg egyesek szerint mindez csak szükséges rossz a szabadidő rovására, addig mások örömmel mennek és vesznek részt kollégáikkal a szokatlan feladatok megoldásában. A cégvezetés szándéka egyértelmű: javítani a kommunikációt, növelni az összetartást és a motivációt.
» Csapatépítő tréning: áldás vagy átok?

Így javítható a munkahelyi csapatszellem
"Válság van, de ez nem érinti a cégünket." Néhány hónappal ezelőtt még ilyen és ehhez hasonló kijelentések hangoztak el cégvezetők szájából. Mára már sok helyen beigazolódott: a válság hatásait ők sem tudják kikerülni. Az üzleti eredményeket nagyban befolyásolja a munkahelyi hangulat, a csapatszellem. Hogyan tud pozitív energiákat mozgósítani egy vezető? Hitelességgel, óvatos optimizmussal és az emberi kapcsolatokra építéssel.
» Így javítható a munkahelyi csapatszellem

Csapatépítő tréningek
Azt gondolhatnánk, hogy a gazdasági válság kellős közepén a cégeknek kisebb bajuk is nagyobb annál, semmint hogy csapatépítő tréningeket szervezzenek dolgozóiknak. Tévesen! Egyre többen gondolják úgy a cégvezetők közül, hogy a piaci pozíciók megtartása érdekében még nagyobb hangsúlyt kell, hogy kapjon a "teamspirit" fejlesztése.
» Csapatépítő tréningek

A csapatépítés alapja a jó kommunikáció

A leghatékonyabb közösségekben minden csapatjátékosnak megvan a jól meghatározott szerepe, így van ez a hadseregben, a sportban és az egyházban, de a vállalati szférában is - derül ki az mfor.hu körképéből.
» A csapatépítés alapja a jó kommunikáció

Mitől lesz hatékony a csapatépítés?
Az Egyesült Királyságban végzett 2009-es felmérés szerint a válaszadók 60,5 százaléka vélte úgy, hogy a válság hatására csökkenteniük kellett a képzésre fordítandó összeget. A fejlesztés két fő irányát nevezték meg, amelyre, úgy érezték, a válság ellenére is érdemes fordítani, az egyik a vezetőképzés, a másik a csapatépítés.
» Mitől lesz hatékony a csapatépítés?