Csapatépítő tréningek - Szellő lovastanya

Csapatépítő tréningek

Kedves
Cégtulajdonos!

A mindennapoktól eltérő környezet, az aktív kikapcsolódás jó lehetőséget teremt a cégen belüli személyes kapcsolatok és közösség építésére. A kültéri és beltéri csapatépítők esetén a programok ugyan eltérőek, de a cél mindig ugyanaz: erősíteni a csapatszellemet és a kollégák közötti bizalmat, csapatot kovácsolni a munkatársakból.

Épp ezért, egy csapatépítő nem pusztán játékok és feladatok sorozata. Jól átgondolt, felépített váza van.

Kezdetben a résztvevők ellazítása a cél, de megvan a helye az aktívabb, játékosabb kihívásoknak, ahogy az elmélyültebb feladatoknak is, amelyek során a résztvevők jobban megismerhetik önmaguk és kollégáik rejtett képességeit.

Outdoor csapatépítő tréningek

Outdoor csapatépítő élménytréning programjainkkal az Ön csapatának is szeretnénk hatékony kikapcsolódást, különleges élményeket, extrém kihívásokat teremteni. A végrehajtott feladatokon keresztül elősegítjük a vállalaton belüli személyes kapcsolatok, a csapatszellem és a kölcsönös bizalom erősítését.

Extrém csapatépítő tréningek

Extrém csapatépítő tréningek esetén célunk – a személyes kapcsolatok és a közösség építésén túl – a résztvevőket a megszokott életvitelükből kiemelni, hogy a váratlan helyzeteken keresztül új energiákkal töltsük fel őket.

Kiegészítő szolgáltatások

A csapatépítőt további kiegészítő szolgáltatások tehetik még emlékezetesebbé, például:

“Tanyasi olimpia”

A  próbatételek – vagy megpróbáltatások – több állomásból (6-8) álló csapatépítő játék, amely során a csapatoknak különböző kihívásokat teljesítenie. Minden feladatba beépítünk egy kis rafinériát, ugyanis a cél azon kívül, hogy a csapatot jó hangulatba hozzuk, a csapatmunka, közös gondolkodás, közösség kovácsolása.  Az elvégzendő próbatételek számát és jellegét a rendelkezésre álló idő, a csoport összetétele, és a programra fordított keretösszeg alapján állítjuk össze.

Feladatok: Bálagúla építés, taliga szlalom, közös lopózás, létrafutás, rönkfűrészelés, vetőmag válogatás, sodrófahajítás, tojásgörgetés, kötélhúzás, patkódobálás, diótörés, rúdfa cipelés, paraszt totó.