Rólunk - Szellő lovastanya

Rólunk

Egy különleges
szeglet!

Mintegy 3 évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem az elképzelés, hogy az addigi, pénzügyi világban eltöltött napjaimat szívesen felcserélném egy nyugodtabb, boldogabb pillanatokat biztosító tevékenységre.

2017. januárjában egy szombati napon szikrázó napsütésben, ropogó havon sétálva pillantottam meg a Szellőt és azonnal éreztem a mindent elsöprő érzést: ez a földi paradicsom az, ami álmaimban szerepelt!

Attól fogva nem volt lehetetlen számomra. A lovastanyát megvásároltuk. Ugyan nem hosszú idő telt el azóta, de vágyamnak megfelelően  provence-i stílusban építgetjük, bővítgetjük, csinosítjuk a tanyát.

Az eredmény sem maradt el! Sorra jöttek az esküvők, nyári táborok, a legkülönbözőbb céges rendezvények.

Amikor aztán elcsendesül a tanya, az utolsó látogatónk is hazatér, teszünk egy sétát Édesanyámmal, férjemmel és lányommal, Krisztinával. Csak csendben megyünk egymás mellett és gyönyörködünk abban, amit a természet nekünk szánt, és amit mi hozzátettünk ehhez.

Hiszen számunkra  egy különleges szeglet ez. Nem csillog, nem hivalkodik, sallangoktól mentes. Békességet és felüdülést nyújt. Azt kínálja, ami hiányzik a rohanó hétköznapokból: stresszmentes napokat.

A természetből áradó nyugalom és béke, a kert szeretettel gondozott virágai, a vendégek „gondolataiban olvasó” személyzet, és a nagyszerű ízeket kínáló konyha – mindez hozzátartozik a Szellő-élményhez, testünk és lelkünk felüdüléséhez.

Azok, akik megérzik azt a harmóniát, amelyet ez a hely áraszt, már első látogatásuk alkalmával eldöntik, hogy vissza fognak térni hozzánk.

 

Koncsár Andrea Katalin
tulajdonos