Családi rendezvények - Szellő lovastanya

Családi rendezvények

Családi
ajánlataink!

Tegye meghitté családja különleges eseményeit.

A SZELLŐ Lovastanya tökéletes helyszín a családi rendezvényekhez, gyönyörű kertjével idilli környezetet nyújt az ünnepléshez.

A család minden tagját nagyon szívesen látjuk, nálunk korosztálytól függetlenül mindenki jól érzi magát. Finom italok és különféle gasztrokalandok várnak a felnőttekre, a gyermekek szórakozását pedig játszóterünk, állatsimogatónk, a trambulin és különféle játékok szolgálják.

Kedvező időjárás esetén nosztalgikus hangulatú, tóparton, árnyat adó fűzfánk alatt elhelyezkedő teraszunk adhat helyszínt az eseménynek, ahonnan szemmel lehet kísérni a játszadozó gyermekeket.

Bármilyen családi rendezvény esetén keress minket bátran, íme, néhány példa:

Ünnepeld szülinapodat a SZELLŐ-n!

Gyönyörű kert hatalmas fákkal, színes virágokkal, kedves személyzet, mennyei ételek. Tartsd nálunk a szülinapi bulidat, garantált a jó hangulat.

Kisebb és nagyobb társaságokat is szeretettel várunk. Ha tíznél többen jöttök, akkor tapasztalt séfünk igényeitek szerint (előzetes egyeztetés után) különleges menüsort állít össze, hogy biztosan mindenki megtalálja a kedvencét.

Gyerekzsúr

Ha szűk már az otthoni környezet, és nem szeretnél időt tölteni bevásárlással, szendvicsek és apró falatkák készítésével, üdítők kiméregetésével, akkor bízd a menüt a SZELLŐ szakértő csapatára. Nemcsak finom étellel, de igény szerint szakképzett gyermekpedagógus által vezetett programokkal, fejlesztő játékokkal, kézműves foglalkozással is várjuk a kisebb és nagyobb évfordulós gyerekeket és barátaikat. De számunkra nem jelent kihívást, ha valakinek bűvész, bohóc, bábszínház vagy karaoke lenne az álma.

Ballagás

A ballagás keserédes és izgalmas napjáról mindig érdemes illően megemlékezni, hiszen hatalmas fordulópont minden fiatal életében. Egy laza ebéd vagy nagyszabású vacsora – éttermünkben méltóan megünnepelhetitek a felnőttkor kezdetét.

Aranylakodalom

Ünnepeld nálunk az együtt töltött éveket! Hívd meg akár az egész családot.

Akár visszafogott beszélgetős, akár zenés-táncos estét vagy esetleg valami különlegeset szeretnél, várunk szeretettel!

Keresztelő

Ünnepeld nálunk a legújabb családtag érkezését, remek helyszín egy nagycsaládos keresztelőhöz is Lovastanyánk.

Családi rendezvény – kiszállítás

Ha megálmodod, séfünk és szakácsaink elkészítik számodra azokat az ételeket, melyekkel megvendégelheted családodat és barátaidat.