Menüajánlatok - Szellő lovastanya

Menüajánlatok

Esküvői
menüajánlataink

Azt szokás mondani, egy lakodalomban két dologtól függ igazán a vendégek jó hangulata: a zenétől és az ételtől. A zeneválasztást rátok bízzuk – megbízható zenekarokat vagy DJ-t tudunk ajánlani – és egy gazdag vacsorakínálat összeállításában és elkészítésében is számíthattok ránk.

Nem könnyű olyan ételsort, italcsomagot, amelyben minden vendég talál kedvére valót, de közel sem lehetetlen.

Menük

Három menü- és kétféle italcsomagot kínálunk, amelyből már könnyen választhat az ifjú pár. Ezektől részben el is térhetünk, hiszen a menü összeállításakor természetesen figyelembe vesszük vegetáriánus vagy valamilyen ételallergiában szenvedő vendégeink igényeit is.

Szervírozás

A vacsora túlnyomórészt ültetett tálszervizes, de lehet büféasztalos is. Előbbi esetben udvarias, mindig mosolygó személyzetünk viszi az ételeket az asztalokhoz. A kettő akár kombinálható is, ekkor a levest tálakban szervírozzuk, és az asztalhoz visszük, a fő ételeket pedig a svédasztalról fogyaszthatják a vendégek, minden vendég egyéni étkezési tempójának, szokásainak megfelelően.

 

Lehetőség van hagyományos második lakodalmi vacsora tálalására is, rendszerint éjfélkor, a menyasszonytánc után. Éjféli menünk tartalmazhat töltött káposztát, marhapörköltet, grill tálat (grillezett húsok és zöldségek), friss vegyes idény gyümölcstálat. A vacsoráról maradt sülteket kívánságra éjfélkor svédasztalon is felszolgálhatjuk.

 

 

Italcsomagok

Az italok szolgáltatására két alapcsomagot alakítottunk ki.

 

I. italcsomag

Korlátlan italfogyasztás 7 órás időtartamban az alábbi italokból: ötféle szénsavas és háromféle rostos üdítő, kétféle ásványvíz, kávé, cappucino, háromféle (rose, fehér és vörös) folyó bor és csapolt Borsodi sör. A tömény italokat ebben az esetben a pár biztosíthatja, mi megfelelően tároljuk, hűtjük és felszolgáljuk ezeket a rendezvény ideje alatt. Ebben az esetben a felnőtt vendégek létszáma alapján dugódíjat fizet a pár.
 

II. Röviditallal bővített italcsomag

A I. italcsomagot ötféle röviditallal kiegészítjük: Jägermeister, Baileys krémlikőr, Ballantines whiskey, Finlandia vodka, háromféle pálinka.

 A fenti italcsomagok kezdési időpontját az ifjú pár dönti el.

Az italcsomagokra lejártuk után hosszabbítás felárat számolunk fel.