Szállás - Szellő lovastanya

Szállás

Eksüvői
szállásajánlatunk

Az újdonsült házaspárnak egy légkondicionált szobát ajándékként biztosítunk, ajándék bekészítéssel.

Ma már nem ritka, hogy az ifjú pár családtagjai az ország különböző szegleteiből, akár több órányi távolságból érkeznek. Ilyen esetekben kézenfekvő, hogy a lakodalom éjszakáján az ő szállásukról is gondoskodjunk. Azt is érdemes szem előtt tartanunk, hogy a közelben élő vendégek is nagyra értékelik, ha levesszük a hajnali hazautazás terhét a vállukról.

Panziónkban franciaágyas elhelyezéssel legfeljebb 47 főt, vendégül tudunk látni, több típusú szállásban. A friss házasok részére külön, számukra berendezett dekoratív szobát biztosítunk nászajándékként.

A nászutas lakosztályon kívül 10 darab franciaágyas szoba áll rendelkezésre.

Családi apartmanjaink 4 személyesek. Itt két szobához tartozik egy fürdőszoba.

Apartmanjaink (2 darab) 3 darab, szobánként 2 ágyas, fürdőszobás, nappali- étkezős, konyhával rendelkező lakóegységek. A nappalikban további 2 fő részére van alvási lehetőség.

Szobáinkban a dohányzás nem megengedett.

Szobáink központi klímával, TV-vel, fürdőszobával ellátottak. Valamennyi vendégünk részére biztosítunk törülközőt, tusfürdőt.

 

Szállásdíjunk: 7.500,- Ft/fő/éj +300,- Ft idegenforgalmi adó, mely tartalmazza a Levendula vendéglőben a 8.30 és 10.30 közötti időszakban a svédasztalos reggelit. Gyermekek részére 3-12 éves kor között 3.600,- Ft/fő/éj, 0-3 év között ingyenes.

További szolgáltatásaink

  • ingyenes Wifi
  • ingyenesen használható zárt parkoló a vendégek részére
  • gyermekek számára kiságyakat tudunk biztosítani
  • házi állatokat nem fogadunk!
  • ingyenes kültéri medence használat

A szállások elfoglalása 14 órától lehetséges, a szállások elhagyása esküvő esetén 11 óráig, egyéb esetben 10 óráig szükséges, reggeli 8.30 és 10.30 óra között.