Szállás - Szellő lovastanya

Szállás

Esküvői
szállásajánlatunk

Az újdonsült házaspárnak egy légkondicionált szobát ajándékként biztosítunk, ajándék bekészítéssel.

Ma már nem ritka, hogy az ifjú pár családtagjai az ország különböző szegleteiből, akár több órányi távolságból érkeznek. Ilyen esetekben kézenfekvő, hogy a lakodalom éjszakáján az ő szállásukról is gondoskodjunk. Azt is érdemes szem előtt tartanunk, hogy a közelben élő vendégek is nagyra értékelik, ha levesszük a hajnali hazautazás terhét a vállukról.

Vendégházainkban legfeljebb 70 főt tudunk vendégül látni, 2, 3, illetve 4 személyes  szobákban. A friss házasok részére külön, számukra berendezett dekoratív szobát biztosítunk nászajándékként.

Szobáinkban a dohányzás nem megengedett.

Szobáink klímával, TV-vel, fürdőszobával ellátottak. Valamennyi vendégünk részére biztosítunk törülközőt, tusfürdőt.

 

Szállásdíjunk esküvő foglalása esetén: 14.900,- Ft/fő/éj + 300,- Ft idegenforgalmi adó, mely tartalmazza a svédasztalos reggelit. Gyermekek részére 3-12 éves kor között 7.500,- Ft/fő/éj, 0-3 év között ingyenes. Lehetőség van reggeli nélkül is szállást foglalni, ebben az esetben felnőtteknek 12.900 Ft/fő/éj, míg gyermekeknek 6.500 Ft/fő/éj a szállás díja.

További szolgáltatásaink

  • ingyenes Wifi
  • ingyenesen használható zárt parkoló a vendégek részére
  • gyermekek számára kiságyakat tudunk biztosítani
  • állatbarát hely
  • ingyenes kültéri medence használat

A szállások elfoglalása 14 órától lehetséges, a szállások elhagyása 10 óráig szükséges, reggeli 8.00 és 10.00 óra között.